Change font size

Increase size Decrease size Revert styles to default

Визитни картички Онлайн
Поръчка Online

 

 

Към Поръчка Online 

 

Как работи програмата за Online дизайн? 

 

1. Избирате макет на визитна картичка, бланка, дипляна, брошура или покана по Ваш вкус от предоставените от нашите дизайнери макети в сайта.

2. Използвайки конструктора попълвате данни в текстовите полета. По Ваша преценка можете да промените шрифта, типа на шрифта, цвета на буквите за всяко едно от тексповите полета. Веднага на Вашия компютър можете да видите и резултата след направените промени.

3. След това попълвате данните за поръчка и желания от Вас брой на изделията. Може да укажете данни за фактура, предпочитан начин на плащане, условия за доставка. Ако сте указали валиден e-mail адрес, на него ще получите копие от Вашата поръчка с приложен графичен файл с изображението на поръчаната визитка, бланка или брошура.

 

 

Поръчка на материали със специален дизайн

 

Ако желаете да поръчате продукт, за който нямаме изработен макет, моля да ни опишете Вашето желание, като се свържете с нас и изпратите необходимите материали (текстове, лого и др.) на фирмения e-mail адрес.

Форматът на логото може да бъде JPG, TIFF, EPS, AI или CDR, с резолюция не по-малка от 150 DPI. Големината на файла не трябва да надвишава 1 MB.

Ние ще Ви изпратим проекти, от които можете да си изберете този, който най-много Ви допада.След окончателното оформяне и одобрение от Ваша страна, ние ще изпълним в най-кратък срок Вашата поръчка.

В случаите, когато желаете да изработим фирмени продукти с вече съществуващ дизайн и лого (прикрепени като файл), или когато сте прикрепили снимка, лого и др. от гореизброените формати, ние ще Ви изпратим готовия продукт за одобрение и едва тогава ще пристъпим към изпълнение на поръчката Ви.

 

Към Поръчка Online